Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 HydoLarc • 10 years ago • 2,472 viewed • 94 replied


Salam,
aku rasa ramai kat sini bule dikatakan menahan la gak kan lau bawak kete musti nak laju2.aku juge tau ada gak org2 kat cni yg nak bawak laju,tp kurang keyakinan mo bawak laju. Kelajuan membunuh,tp bawak 80km/j pun dah kire laju gak,yg lebih dari tu apetah lagi..
Jadi thread ni aku bukak tuk antu2 laju ni kongsi ilmu cara2 memandu laju yg selamat,dari segi setting kereta ke,persiapan ke,ape2 lah jd bile bawak laju tu takde la org kate laju melulu yg mmg kite tau bahaye... jom kite kongsi
p/s : lau kene saman,anggap je la tu admin fee nak berlumba kat highway... takde benda free kat dunia ni... .ok la tu RM 300 je tuk main 160++ km/j kat highway 3,4 jam... .

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved