Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 azihanizman • 10 years ago • 1,812 viewed • 20 replied


Hai member VF sekalian.

Aku suka layan blog yang kreatif,menarik,banyak info.
Blog yang aku selalu layan adalah milik bro obefiend, http://blogserius.blogspot.com/ [xtau la dia join x vf ni]. blog dia mmg best!
Selain tu aku suke gak tgk blog pasal makan2.biasanya org suka survey tempat2 mkn yg best,pastu tulis review dlm blog,siap letak gambar lagi..meleleh air liur! cth: http://jjcmkl.blogspot.com/

But that's not the point.

Apa kata anda letakkan link2 blogs yg menarik di thread ni.Tak kisah la blog pe pun (gadgets,entertainment,tempat2 utk honeymoon,gossip artis) untuk member2 VF yg lain layan jugak.

Tapi,tuan tanah mengingatkan,jgn pulak copy paste hasil tulisan bloggers ni semua tau..kalo nak quote dlm blog sendiri,pastikan letak link blog yg asal..

Hav fun u guys!

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2021 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved