Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 cikailah • 10 years ago • 4,184 viewed • 163 replied


Salam
sekadar nak kongsi pengalaman korang yg mana pernah join chatroom VF ni..
yg mana pernah kene kick yg mana lak pernah pernah kne tipu yg mana lak pernah ada blind date ngan chatters dlm chatroom VF yg mana lak bercinta dalam chatroom VF sampai ke jinjang pelamin cam saye yg mana lak rasa perlu ada perubahan ke yg mana lak rasa pernah di kutuk di chatroom VF yg mana lak rasa pernah di perkotak katikan di chatroom VF yg mana lak pernah dapat pvt msg lucah di dalam chatroom VF
kongsi je la apa saje yg korang pernah rasa dalam chatroom VF tuh
sesungguhnye yg baik tu di jadikan ikutan.. yg buruk tu kita perbetulkan

mana2 rakan2 VF yg x pernah join chatroom VF maybe sbb tatau camne nk masok ke atau dulu pernah join tapi kne blocked kat office ke, sila la masok chatroom VF sbb skarang ni dah web-based office anda takkan blocked chatroom punye
http://www.virtualfriends.net/room


just nk share command2 yg bleh gune kat chatroom

/msg nickname text - contohnye - /msg cikailah i love u syg
- untuk send message secara private ke seseorang di dalam tuh..

/me text - contohnye /me hi semua
- untuk tulisan BOLD

/whois nickname - contohnye - /whois moon_gurl
- untuk melihat profile ringkas chatters di skrin chatroom tanpe perlu ke memberlist

op chatroom yg bertugas : - ciku_jahat (OP terbaik VF 2010); shamriez ; moon_gurl ; sharipdol ; queen_juon;adieylan, elcapitano

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2020 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved