Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 kuantan_gurlz • 7 years ago • 4,890 viewed • 68 replied


assalamualaikum semua...

wat thread nih nak tanya pendapat korang... .antara lelaki yang KITA SAYANG dengan LELAKI SAYANG KITA yang mana patut kita terima
situasi nih jadi kat aku... .

LELAKI A ~exboyfren aku... sama umo... jarang ambik kisah... tanya pasal kawen, dia cakap tak cukup duit lagi..mean kena tunggula... keje BOMBA(KB17)... ekonomi tak berapa stabil... family dia dah kenal aku n tahu hubungan kami... hubungan da 5 tahun... time d perlukan, selalu sibuk..(LELAKI YANG AKU SAYANG)

LELAKI B~officemate aku... umo 27... selalu ambik berat... asyik cakap pasal kawen ngan aku..tapi kene tunggu 2 tahunla utk stabilkan ekonomi... keje PAR(N1)..family dia tak pernah jumpa aku..tapi tau pasal aku... time aku perlukan, kadang2 dia ada... (LELAKI YANG SAYANG AKU)

apa pendapat korang erk mesti ramai yang cakap terima lelaki yang sayang kita... tapi aku still tak leh lupekan exboyfren aku..huhu... takmo jadi macam kawan aku..tunang ngan orang yang SAYANG DIA... tapi hati dia pada orang lain... huhuhu..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved