Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 dgtekmys • 8 years ago • 3,487 viewed • 52 replied


Masalah ni saya cuma jadi pemerhati tapi saya been updated laa and saya nak berkongsi dan bertanya pendapat anda semua..semua yang berkenaan semua saya kenal..okay lelaki ni dah kawin wife baruuuu branak yg ketiga..seorang lelaki yang baik, solat x tinggal , penyabar tapi semasa wife dia pregnant dia ada masalah dan biasa laa masalah suami isteri ni ada panas ada suam..masa tgh problem tiba2 aweks lama kol..drpd kononnya x nak layan last2 sangkut pastu citer bini yg buruk2 semua keluar... aweks ni x kawin2 dgn alasan kononnya cinta mati la beb..he' the only one la kononnya and bila jumpa tangkap peluk maut la rindu laa pebagai laa... dis guy jadi cair and wt reason x sangkalah dia masih setialah gambar dulu2 msih ada dalam wallet la and so on laa... for me stakat gambar laa wa pun boleh belakon beb... bila nak jumpa bukak album lama then ltklah gmbr... betul x..padahal bini ni masa tu tgh sarat..ok the reason y i bring up dis matter pasal i rasa benda ni mcm saja cari pasal coz kalaupun isteri tu teruk sgt2..bglah peluang kat dia..anak da tiga beb..masalah apa yg x boleh selesai..dis aweks pulak dok anta sms kat bini mamat ni ckp dia perampas la and so on laa..padahal logically la..kalau skalipun dia perampas dulu..skrang dah jadi bini yang dia dok sibuk2 nak runtuhkan masjid org utk apa?..dapat apa? selfish betul..kalau da tahap xde orang nak jgn la kacau masjid org..kesian anak2 dia yang msh kecil tu... wht u all think..what the best pendapat nak bagi..saya ni memerhati dari jauh tahap kesian kat anak2 yg masih kecil tu..yg baru kelua tu lg laa kesian... kenapa eyy suami diax boleh nak pk...

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2018 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved