Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 Ida_Azhari • 11 years ago • 1,302 viewed • 18 replied


Hye sume.. salam..

Ida ada soalan sikit nak tanya..

If someone put their status " in a relationship " , why semua orang pikir die tu couple with someone

What if kalau die letak tu sebab lain

Contohnya, maybe die saja nak kaburkan mata orang lain, tak pun sebab die saja-saja letak, ataupun sebab die pikir die ni human being yang ada relationship dengan semua human being atas muka bumi ni. Oe maybe, they waiting for someone..

Ada pernah tanya ke

Any opinion Why people easily come into the conclusion without asking

Bukan ke put " in a relationship " tu lagi bagos dari put " single " sebab nak mengatal even dah ada yang berpunya

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved