Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 lord_jff • 9 years ago • 643 viewed • 5 replied


Salam kat korang semua ...
Demam World Cup x lama lagi habis ... Salah satu Team aku Belanda dah masuk final ... tinggal satu lagi ... Harap2 lah Spain dapat bungkus Jerman malam nie ... Balik kepada tajuk thread aku nie , kalau lah korang tetiba dipilih jadi Presiden FAM , apa rasanya tindakan korang untuk memajukan/memperbaiki pasukan bola kebangsaan yang yang sekarang nie dah tahap hancur . Hanya kemenangan di Sukan Sea saja yang boleh dibanggakan . Target 4 tahun lagi World Cup , korang agak ada tak cara untuk membolehkan pasukan kebangsaan join World Cup akan datang atau korang beranggapan memang x da cara langsung dah ( MAKSUD , MENANG PERLAWANAN KELAYAKAN ) ...
Nak gak tahu idea - idea korang ... . tq

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2019 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved