Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 kyrul • 7 years ago • 2,455 viewed • 14 replied


Salam.. hi guys.. Kat sini aku nak kongsi kerjaya aku sendiri.. yang skang ni aku keje.. CIMB Wealth Advisors ni.. atau pun CWA same macam Public Mutual.. Unit Trust..and insurance.. (Public Mutual aku tak tau derang ader wat insurance or tak)
Alhamdulillah..aku lulus exam utk Insurance bulan 12 tahun lepas..and UT bulan 4 tahun ni.. and income monthly sgt memuaskan.. bagi sesaper yang berminat..bleh lah PM aku.. 4bulan aku sebagai Wealth Advisors minggu depan aku bleh pakai kete Camry 2.0 baru.. bukan nak berlagak..cuma aku nak betau how efektifnyer keje ni.. klu nak tau detail pm aku..
INI BUKAN MLM.. INI FROM CIMB.. TQ..

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved