Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 riana_sporty • 11 years ago • 1,651 viewed • 36 replied


Hi Guys!!

Dah lama tak main paintball kan? Yg last VF buat event paintball is early this year.. tu pun ramai yg tak berpuas hati.. ye la match kan kalah awal so ada yang tak sempat nak tunjukkan aksi²terbaik korangkan? so kali ni VF dengan kerjasama Nogold Paintball Club (NGPC) nak buat friendly match.. (not so friendly when you get a chance to shoot your friends huh?) terbuka kepada 20 peserta terawal yang membuat bayaran sahaja (tertakluk kepada sebarang perubahan oleh kedua² pihak)
the event details :

  • Tarikh yang dicadangkan adalah pada 17 Oct 2010 (Ahad)
  • Venue masih dalam perbincangan sama ada di Bkt Cerakah / Kota Damansara.
  • Fee RM100 termasuk 500 Pallet, Lunch and Free Flow drinks
  • Penyertaan daripada kaum perempuan amatlah dialu²kan


  • Sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi / PNC ria atau 2faz

    p/s pada team yg kalah awal ritu takkan nak diam je kot jom la juin

    sila participate di anouncement kat paintball interest group ok? or kalo pape just pnc ria



    http://virtualfriends.net/event/eventview.cfm?EID=85

    Expires is not available


    Please wait, page is loading...
    If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

    Virtual Friends - Copyright © 2001-2022 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved