Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Market Place

 EMMAAMAN • 1 month ago • 31 viewedRM110.00  ☎ 01115157319 • Located at Kuala Lumpur, Malaysia • Condition is brand new

Mengapa ANDA perlu menjalankan bisnes ini.
1. Ia boleh dijalankan secara sambilan.
Ramai diantara kita yang sibuk bekerja tetapi dalam masa yang sama masih menghadapi masalah duit sering tak cukup. Ramai juga yang mencuba2 bisnes part-time yang lain, seperti berniaga selepas kerja, cari kerja kedua selepas kerja, bawa uber, bawa grab car, semua itu bagus, cumanya ia agak memenatkan. Menjalankan bisnes toneexcel, tidak memerlukan anda meninggalkan kerja2 utama dan kerja sampingan yang anda lakukan sekarang, kerana ia boleh dipromosikan secara online iaitu melalui facebook, wechat, telegram, instagram dan whatsapp. Jadi masa yang diperlukan amatlah sedikit setiap hari.
2. Modalnya rendah, hanya RM100 sahaja.
Ramai orang mencuba-cuba bisnes yang modalnya besar. Masalahnya, terlalu-lalu sedikit yang mendapat keuntungan dari bisnes atau pelaburan yang besar, terlalu-lalu ramai pula yang menerima kerugian. Untuk memulakan sesuatu bisnes fizikal biasanya anda perlu ada kedai, ada office, ada pekerja, ada peralatan, modal pusingan, kadang2 modal boleh mencecah puluhan ribu atau ratusan ribu ringgit sebelum anda memulakan operasi lagi. Itu belum cerita untung atau rugi semasa operasi. Tetapi Bisnes toneexcel mudal serendah RM100 sahaja, ada kemungkinan anda rugi RM100, ada kemungkinan anda untung, dan ada kemungkinan anda untung sangat besar.
3. Pendapatan berulang-ulang.
Bisnes toneexcel, jika kita dapat seorang pelanggan sahaja, setiap kali mereka topup handphone mereka, anda akan mendapat duit. Memanglah sedikit sebab pelanggan anda hanya seorang sahaja. Kalau nak dapat banyak, maka ramaikanlah pelanggan anda. Tetapi walau pun hanya dengan seorang pelanggan sekali pun, anda akan mendapat keuntungan setiap kali mereka topup. Maknanya untung berkali-kali. Cuba anda fikirkan jika anda buat bisnes jual barangan. Anda hanya akan dapat untung sekali sekiranya pelanggan tersebut datang dan membeli kepada anda. Kalau dia tak beli daripada anda, maka anda tidak akan dapat untung daripada seorang pelanggan tersebut. Sudah nak jumpa bisnes yang boleh untung berkali-kali daripada seorang pelanggan.
4. Kemudahan tersedia untuk anda.
Bisnes telekomunikasi merupakan bisnes yang besar dan memerlukan modal yang besar. Macam telco2 utama dinegara kita, untuk memulakan bisnes telekomunikasi mereka perlu melabur berjuta2 ringgit untuk membina atau menyewa pencawang pemancar. Mereka perlu bekerja sama dengan peniaga seluruh Malaysia untuk menjualkan topup mereka. Mereka perlu bekerjasama dengan bank2 menjualkan topup mereka secara online. Mereka perlu ada pekerja yang ramai untuk mengendalikan pusat2 service mereka. Selepas itu baru mereka menubuhkan team untuk buat promosi dimedia2 dan promosi secara langsung untuk mendapatkan pelanggan pertama untuk mereka. Tetapi dalam ToneExcel, modal berjuta2 telah pun dihabis untuk anda menjalankan bisnes ini, anda tidak perlu ada ofis, anda tidak perlu buka kedai, anda tidak perlu menjual topup, semuanya telah tersedia, yang

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved